Parobet Gecikmeli Çekime Ekstra Nakit

Parobet Bonus Günleri
Parobet Bonus Günleri

Parobet Gecikmeli Çekime Ekstra Nakit

Casino ve sporda elde edilen kazançların siz oyuncular için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Tam da bu nedenle bugün çekim konusuna değinmek istiyoruz. Tahmin edersiniz ki birçok oyuncu -özellikle de yeni üyeler- ilk çekim talebi için bir gerginlik yaşar. Bu gerginlik yeni bir sitede işlem yapılıyor olmasından kaynaklı olsa da Parobet’te bu tarz kaygılarınız yok oluyor diyebiliriz. Zira lisans, alt yapı, mobil ara yüz gibi birçok yönden zenginleştirilmiş yapısı dışında size garanti sunan kampanyaları da bulunmaktadır. Parobet gecikmeli çekime ekstra nakit veren promosyonu belki de henüz duymamışsınızdır. Hemen size detaylarını aktaralım ki neden Parobet’te oynamanız gerekiyor daha net anlaşılabilsin.

Bu kampanya özet olarak çekim işleminiz 15 dakikadan uzun sürecek olursa size “dakika başına 50 TL” nakit para sunuyor. Bir bonus, freespin ya da freebet şeklinde sunulmadığından oldukça kıymetli bir kampanya olduğunu belirtebiliriz. Sanıyoruz kullanıcılar ilk defa çekim işlemi biraz geciksin diye dua edebilecek. Elbette böyle bir işlem olmasını istemesek de kullanıcıların memnuniyetini artıran bir hedef oluşturulduğu için siteyi tebrik etmek gerekir. Bu kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz peki?

  • Çekim işleminizi papara veya payfix ile yapmalısınız.
  • Çekim talebini ilk oluşturduğunuzda talebiniz “yeni” olarak kayıtlara geçer. Çekim işleminiz onay aldıktan sonra ise para aktarım süreci başlamış olur. Bu para aktarım süreci 15 dakikayı geçerse her bir dakika için 50 TL nakit hesabınıza yüklenebilecektir.

Sadece çekimlerin onay almasından sonraki gecikmeler üzerinden ekstra nakit kazanabilirsiniz. Teknik sorunlar kampanyaya dahil olmayıp; bekliyor konumundaki işlemler için nakit hakkınızı canlı destek ekibinden isteyebilirsiniz.

Parobet payfix ile çekim işlemleri son zamanların gözdesi olmuştur. Kullanıcılar hem kesintiler hem de hız açısından bu metodu tercih etmektedir. Aynı zamanda sanal cüzdan metotları arasında bilinirliği, güvenilirliği artmış olan bu yöntemde hesap açma işlemi oldukça kolaydır. Her kullanıcının ayak uydurabileceği bir tasarımı olduğundan bizler de payfix kullanımını önermekteyiz.

Çekim Metotları

Parobet bünyesinde çok sayıda başarılı ödeme yöntemi mevcuttur. Bunlarından her biri zaman içerisinde kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik olarak siteye eklenmiş olup, limitler açısından da cazip olması amaçlanmıştır. Yukarıdaki promosyon her ne kadar papara ve payfix özelinde olsa da para çekme işlemlerinde kullanılabilecek çok daha farklı yöntemler bulunmaktadır. Parobet çekim yöntemleri için 0-12 saat içerisinde tamamlanıyor bilgisini site üzerindeki verilere dayanarak belirtebiliriz. Çekim işleminiz denediğiniz metoda bağlı olarak 3 saat içerisinde de 10 saat içerisinde de tamamlanabilir. Burada işlemin başarılı şekilde gerçekleşmesi önceliklidir.

  • Papara
  • Bank Transfer
  • Hızlı Havale
  • Hemen Havale
  • Payox Havale
  • Payfix
  • PayCO
  • Mefete
  • FulgurPay
  • FastToken

Çekim işlemlerinizde minimum 100 TL’den başlayan limitleri kullanarak talep oluşturabilirsiniz. Her biri güvenilir şekilde çalışan bu metotlarda kendinizi en rahat hissettiğiniz seçimi yapmanız önerilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*