Parobet Para Yatırma Desteği

Parobet Para Yatırma Desteği
Parobet Para Yatırma Desteği

Parobet Para Yatırma Desteği

Tüm bahis severlerin ilgisinde olacak bir konu ile daha karşınızdayız. Bir online şans oyunu sitesinde en yoğun kullanılan fonksiyon ödeme işlemleridir. Özellikle de kampanyaları bol olan bir sitede üye iseniz ödeme sayfası ile de sık sık yüz göz oluyorsunuz demektir. Parobet güvenilir bir site olmanın yanında yardım açısından da birçok kanaldan hizmet verebilen bir sisteme sahiptir. Parobet yatırım desteği, “ne gerek var, ben hallederim” gibi düşünülen bir işlem olsa da destek ekibine en çok soru yöneltilen konulardan biridir. İlk olarak bunun gayet normal olduğunu bilmelisiniz. Çünkü yatırım sayfasına baktıysanız çok sayıda yöntem olduğunu görmüşsünüzdür. Bunların her birini bilmek zorunda değilsiniz. Bildiğiniz metotları tercih edebilir; lakin yabancı olduğunu metotlar hakkında sorular yönelterek aslında ne kadar hızlı bir kullanımı olduğunu görebilirsiniz. Parobet canlı destek ekibi bu yöndeki sorularınızı severek cevaplayacak ve aklınızdaki soru işaretlerini tek tek kaldıracaktır.

Sitede yer alan ödeme yöntemlerine de değinelim. Bunlar arasında sıklıkla kullanılan ve bilinen havale, kredi kartı, papara dışında kripto para ve sanal cüzdan metotlarına da sıklıkla yer verilmiştir. Parobet yatırım yöntemleri ve limitleri için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz.

YÖNTEM

ALT LİMİT

ÜST LİMİT

OtoPapara

50 TL100.000 TL
PayPapara1 TL

10.000 TL

AllPapara

50 TL500.000 TL
VevopayPapara25 TL

1.000 TL

Payfix

25 TL50.000 TL
Payfix-225 TL

500 TL

Oto Banka Havalesi

100 TL30.000 TL
Hemen Havale50 TL

5.000 TL

Anında Havale

1 TL50.000 TL
Mefete1 TL

10.000 TL

FUPS

1 TL10.000 TL
Visa-Mastercard50 TL

2.000 TL

Kredi Kartı

20 TL500.000 TL
FulgurPay1 TL

50.000 TL

FastToken

1 TL10.000 TL
PayCell50 TL

5.000 TL

Bu tabloda görebileceğiniz üzere minimum 1 TL’den başlayan miktarlarda ödeme yapabilirsiniz. Bunlar arasından payfix, FUPS, mefete gibi yöntemleri e-cüzdan metodu olarak sık sık tercih edebilirsiniz.

Canlı Destek

Kullanıcıları için her tür kolaylığı görev edinen Parobet’in memnuniyeti artırma yönündeki yardım çalışmaları ona büyük avantaj olmuştur. Zira üyeler kendini işlem yaparken çok daha rahat hissedebilmektedir ki bu güveni de daha güçlü bir duruma getirir. Parobet canlı destek ile birlikte 7/24 soru ve sorunlarınızı dile getirebileceğiniz, buna cevap alabileceğiniz bir platform geliştirilmiştir. Aynı zamanda e-posta desteği de her zaman aktif olan servislerdendir. Dilerseniz elbette aranma talebi oluşturabilir ya da whatsapp üzerinden yardım talebi açabilirsiniz. Oyun kuralları, bonus çevrimi, para çekme ve para yatırmada işlem adımları gibi birçok konuda destek alabilirsiniz. Kişisel olmamak kaydı ile destek ekibi ile olan görüşmelerinizde site veya hesabınız hakkında bilgi almanız mümkündür. Ayrıca yatırımdaki işlem güvenliği merak edilen bir konudur. Bilgileriniz ödeme sayfasında şifrelendiği için bir depolama yapılmaz yani saklanmaz. Üçüncü kişilere ulaşma gibi bir durumu asla mümkün olmamaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*